De Penang Hill
Door: Anna Bongaerts
Blijf op de hoogte en volg Anna
19 Juli 2019 | Maleisië, Penang
aan de rand te staan. Toen gingen we wat eten bij het hoogste terrasje van Penang. (725 meter hoog). We hadden alle drie een burger. Ik met beef en papa en mama met vis. Na deze late lunch hebben we nog even gelopen en toen weer terug naar beneden met het treintje. Er ging geen bus rechtstreeks naar ons hotel, dus namen we eerst de bus naar het busstation in Georgetown. Dit duurde 1 uur, omdat er overal file stond. De 2e bus naar het hotel duurde ook veel te lang door de files,maar ach, we hadden tijd, zaten koel en we zagen veel van de stad. We hadden er totaal 3 uur over gedaan.
Bij het hotel hebben we ons opgefrist en zijn we naar ons favoriete restaurantje geweest. Nu zijn we moe, maar voldaan aan slaap toe.
De vakantie nadert zijn einde. Mama verlangt naar schone,droge kleding. Het is hier heel vochtig op de kamer. Dat ruik je bij binnenkomst en alle kleren zijn klam. Morgen gaan we waar bij het zwembad zitten niksen. Tot morgen.
19 Juli 2019 - 13:10
Hanny Oma :
Hallo Anna volgens mij hebben jullie een fijne en drukke warme dag gehad de muur schildering is prachtig en het uitzicht met treintje mooi weids ver weg het vasteland .Opa uit venlo heb ik fijne verjaardag gewenst nog een paar dagen en dan is het weer voorbij geniet nog met volle teugen van de vacantie wij horen weer van elkaar tot morgen groetjes Oma en Hoexi .xxxxx